Че горските предприятия са дадени изцяло в ръцете на партийни

...
Че горските предприятия са дадени изцяло в ръцете на партийни
Коментари Харесай

Корнелия Нинова овладя горските стопанства

Че горските предприятия са дадени напълно в ръцете на партийни функционери на Българска социалистическа партия без опит в бранша сигнализира от седмици първи депутата от " Продължаваме промяната " Александър Дунчев, с което провокира следващ съдружен трус.

В редакцията на Lupa.bg обаче дойде любопитен лист с имена, който потвърждава изказванията на националния фаворит, че секторът е овладян от социалистите в съвсем цялата страна. А съгласно нашите информатори това се правело за персонално на вицепремиерката и председателка на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова да се обезпечи парламентарното посланичество за Столетницата посредством следен избор при възможни предварителни избори.

Само за последните няколко седмици са били направени следните назначения, освен това в изборния регион на земеделския министър Иван Иванов - Шумен:

Председател на Управителния съвет на Североизточното горско дружество към този момент е Веселин Пенчев, който пък е и регионален началник на Българска социалистическа партия там.

Член на същия този УС е Ивайло Йорданов - заместникът на Пенчев, за който се твърди, че е с отнети адвокатски права. А вътрешният надзор на предприятието е стихотворец от общинаря на алените в града и член на тясното партийно управление отново там - Георги Георгиев.

Какво се случва в " Кабиюк " - най-старото държавно дружество в страната?

Там началник на конезавода и член е станал ръководителят на общинския съвет на Българска социалистическа партия в Хитрино Десислав Десподов, за който Lupa.bg и по-рано ви осведоми. А членове и контрольори, по негова заповед, са станали членове на изпълнителните бюра на партията в Шумен и Нови Пазар. За началник на одита пък е бил назначен Любен Илиев, който също е част от управлението на Столетницата в регионалния град.

Междувременно шеф на регионалната работа по земеделието е станал Борислав Стоянов, който управлява комсомолците и беше претендент за кмет. Баща му пък е началник на общинския съвет на социалистите във Върбица и се твърди, че е огромен арендатор.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР