Частичната мобилизация разкри определени проблеми.Това обяви руският президент Владимир Путин

...
Частичната мобилизация разкри определени проблеми.Това обяви руският президент Владимир Путин
Коментари Харесай

Путин: Частичната мобилизация разкри определени проблеми

Частичната готовност разкри избрани проблеми.

Това разгласи съветският президент Владимир Путин по време на свое изявление на заключителното годишно съвещание на висшите ръководители на съветската защита.

" Проведената частична готовност разкри избрани проблеми, това е добре известно на всички, които би трябвало да бъдат адресирани навреме. Знам, че се вземат нужните ограничения, само че въпреки всичко би трябвало да им обърнем внимание и да осъвременим тази система. На първо място, би трябвало да модернизираме системата на военните комисариати ", посочи президентът.

Той означи, че промени би трябвало да се проведат в посока цифровизация на базата данни и възстановяване на взаимодействието между местните и районните управляващи.

" Системата за образуване на гражданската и териториалната защита, взаимоотношението с промишлеността изисква актуализация. По-специално би трябвало да се усъвършенства системата за струпване и предпазване на въоръжение, военна техника, материални запаси за разрастване на части и мобилизационни съединения ", съобщи диктаторът.

Путин въпреки всичко се зарече, че Русия ще реализира всички цели на своята военна акция в Украйна. Той дефинира за " герои " съветските бойци и ръководителите на отбранителните сили и акцентира, че НАТО употребява цялостните си военни качества против Русия.

Той призова присъстващите военни водачи да употребяват бойния си опит от Сирия и от продължаващата 10 месеца " специфична военна интервенция " в Украйна. Путин даде обещание да даде на въоръжените сили всичко, което изискат в поддръжка на военната акция в Украйна.

Той добави, че Русия би трябвало да обърне особено внимание на дроновете в спора и уточни, че хиперзвуковата съветска ракета " Сармат " – известна и като " Сатана II ", ще бъде подготвена за разполагане в близко бъдеще.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР