Части на военноморските сили на Великобритания са взривили газопровода Северен

...
Части на военноморските сили на Великобритания са взривили газопровода Северен
Коментари Харесай

Шойгу хвърли най-тежкото обвинение към Лондон

Части на военноморските сили на Англия са взривили газопровода „ Северен поток “. Това разгласи министърът на защитата Руската федерация Сергей Шойгу.

След изявлението той не показа доказателства за изказванията си, предава Ройтерс.
-->
„ За да трансферират вниманието от пагубното им показване с противозаконното навлизане в Украйна, Министерство на защитата на Русия прибягва до разпространяване на подправени изказвания от голям мащаб “, сподели представител на английското министерство на защитата.

„ Тази последна измислена история приказва повече за разногласията, които се водят вътре в съветското държавно управление, в сравнение с за Запада “, се добавя в позицията на Англия.

Преди два дни операторът на газопровода изпрати особено оборудван транспортен съд под съветски байрак, който да инспектира повредите. Мажоритарният притежател компанията „ Газпром “ разгласи, че плавателният съд е дошъл в изключителната икономическа зона на Швеция. Компанията стартира свое следствие месец след гърмежите, защото не е имала позволение.

Швеция, Дания и Германия към този момент проверяваха теча на природен газ. Според Германия мощната детонация е нанесла вреди и върху трасето на „ Северен поток “ 2, макар че той не е в приложимост.

Следователите от другите две страни считат, че вредите са нанесени от експлозиви и течовете не са инцидентни.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР