Частен съдебен изпълнител за пореден път обяви на търг бензиностанцията

...
Частен съдебен изпълнител за пореден път обяви на търг бензиностанцията
Коментари Харесай

Няма край! Отново търсят кой да купи оборудвана бензиностанция на Е-79 във Врачанско

Частен правосъден реализатор за следващ път разгласи на търг бензиностанцията на Е-79 сред Мездра и Враца при село Руска Бела, научи организация BulNews. Обектът е благосъстоятелност на „ Джими “ ООД и „ Строй Кампани “ ЕООД, които са длъжници на банкова институция. Това ще е следващият опит той да бъде продаден, само че вярата да се откри покупател става все по-минимална.
Бензиностанцията се намира в местността „ Под корията “ и е с повърхност от 6.194 дка. Състои се от търговски обект и обслужваща постройка с редица пространства. В парцела има още един административен обект на недодялан градеж със заведение за бързо хранене, кафене и минимаркет. В парцела има и хале, което съставлява център за гуми.
Към обекта се продават и изцяло оборудвани бензинови колонки, нивомерна система за три типа гориво, стелажи, оборудван касов възел, както и три типа резервоари за гориво, като един от тях е за подземно предпазване.
Началната цена, от която стартира наддаването за обекта, е 587 188.26 лв., като върху парцела има учредена договорна ипотека. Търгът ще се организира в районния съд в Мездра на 18-ти юли от 10.30 часа, разяснява правосъдният реализатор.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР