Част от циментовата плоча на тавана в пловдивски апартамент рухна,

...
Част от циментовата плоча на тавана в пловдивски апартамент рухна,
Коментари Харесай

Обвинение: караш ролс ройс и наводняваш съседите

Част от циментовата плоча на тавана в пловдивски апартамент рухна, а случаят по знамение се размина без потърпевши. Причината за огромната пакост е теч, появил се преди 6 години. Падналият бетон е в хола на пловдивчанина Георги Бечев.

Над жилището на Бечев има открита тераса с повърхност от 120 кв. м. Тя е част от мезонета на предприемача Желю Ганчев, чиято компания в Асеновград създава бебешките пюрета със същото име, написа Марица.

„ След последния сняг таванът ни в хола напълно протече. Слагахме легени изпод, с цел да спасяваме паркета. Със фамилията отидохме през уикенда на отмора и като се върнахме, заварихме злополуката.

Виждат се даже арматурните железа на плочата ”, изяснява стопанинът на потърпевшия апартамент Георги Бечев. Казва, че към този момент се е отказал да беседва с богатия съсед. Нямало смисъл.

„ Вероятно са решили да сменят плочките и са увредили хидроизолацията ”, допуска Бечев. Опитал да притисне предприемача да направи ремонт. Накрая пристигнали майстори, само че съгласно Бечев казусът не е отхвърлен, тъй като в жилището му продължава да тече.

Бизнесменът Желю Ганчев е безапелационен - направил е ремонта както би трябвало. „ Преди година и нещо дадох много хиляди левове за този ремонт, може би към 10 хиляди. Не знам от кое място идва тази вода в долния апартамент. Нямам концепция защо става въпрос ”, разяснява предприемачът..

Таванът в жилището на Георги Бечев не пада за първи път. При предходния случай парче от бетона се стоварило в детското креватче на сина му. Добре че детето не беше там, кръсти се Бечев.

Сигурен е, че кошмарът ще продължи, в случай че не се оправи хидроизолацията. „ Аз ли би трябвало да дам 20-30 хиляди лв. за терасата на „ бедния ” комшия, който кара кола за 1 милион лв., а не може да си оправи хидроизолацията ", споделя Бечев.

Съседите му от кооперацията на „ Полковник Бонев ” описват, че предприемачът кара ​ролс-ройс в два цвята, който е от лимитирана серия.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР