Част от хората на Има такъв народ накараха БСП да

...
Част от хората на Има такъв народ накараха БСП да
Коментари Харесай

Хаджигенов: Мястото на сценаристите не е в парламента, направиха на маймуни цялата страна

" Част от хората на " ИТН " накараха Българска социалистическа партия да звучат рационално, а ГЕРБ да са учтиви, вежливи, смирени. Може би е време някой да обърне внимание на Слави Трифонов, че в партията му има хора, които си употребяват главите по предопределение ". Това разяснява Николай Хаджигенов от " Изправи се БГ! Ние идваме! ".

" Мястото на сценаристите май не е в Народното събрание, или в случай че е в Народното събрание, те не би трябвало да взимат решения. Направиха на маймуни освен Народното събрание, а цялата страна ", добави той, представен от Българска национална телевизия.

" Още една молба е подадена в управлението на Народното събрание. На Председателски съвет ще обсъдим текста на решението, ще има спор, той ще бъде разискван и затваряме процедурата ", добави Хаджигенов във връзка с проблема към проучвателния мандат за сформиране на държавно управление на " ИТН ".

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф не разреши това да се случи.
Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР