Часове след трагедията с участие на кортежа на Кирил Петков

...
Часове след трагедията с участие на кортежа на Кирил Петков
Коментари Харесай

Дъщерята на Ицо Бозавия: Кортежът на Кирил Петков уби баща ми на място. НСО са карали със 150 км/ч

Часове след нещастието с присъединяване на кортежа на Кирил Петков при Аксаково се натрупат нови въпроси и разминавания с първичната версия на „ Продължаваме промяната “. Красимира и нейният брачен партньор Христо, който е бил професионален водач, са пътували към дома си в Аксаково, когато е станал този съдбовен случай, оповестиха медии. Не е ясно дали това дава отговор на истината, само че това би се разминало с изказванията, че двойката е идвала от Аксаково и е лишила преимущество на движещия се по основен път автомобил на НСО.
Въпреки изказванията, че в смазаната кола са били „ пенсионери “, се оказа, че Красимира е на 58, а мъжът ѝ – дълготраен интернационален водач с категория C.
Според известието на „ смяната “, двамата са били ранени, а мъжът издъхва откакто лекарите не съумяват да му оказват помощ. Дъщерята на жертвата – Таня, отхвърля това във Facebook.
Младата жена смени профилната си фотография със жалейка, а профилът ѝ е залят със стотици съболезнования за гибелта на Ицо, както го назовават познатите им, предава Трибюн.
Краси и Ицо имат една щерка и две внучета, излиза наяве от профилите във Facebook на фамилията.
Съмнения във версията за липса на жертви се появи още със фотографията, качена от пиара Найо Тицин през вчерашния ден. На нея на шофьорското място на втората кола се виждаше лилава дреха.
Снощи Петков заяви, че през днешния ден ще търси дъщерята на умрелия.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР