Часове преди първи епизод на Откраднат живот: Финалът“ актьорът Васил

...
Часове преди първи епизод на Откраднат живот: Финалът“ актьорът Васил
Коментари Харесай

Васил Бинев: Беше изключително преживяване

Часове преди първи епизод на „ Откраднат живот: Финалът “ артистът Васил Бинев показа в „ На кафе “ за емоциите и предизвикването да изиграеш един от основните и емблематични герои в хитовата поредност – този на безскрупулния бизнесмен Иво Фотев.

„ Беше извънредно прекарване за мен да се срещна с този персонаж. Живеех с него почти две години и половина. Много неща научих – някои положителни, други се питах по какъв начин да проумея и оправдая. Но в последна сметка мога да кажа, че постигнахме някакво единодушие “, с усмивка споделя той.

„ Изключително забавен облик е Иво Фотев. Не обича да губи, като при него това е превърнато в персонална философия и метод на живот. Готов е на всичко, с цел да реализира задачите си, даже да премине през живота на хората “.

В цялостен контрастност с облика си, артистът споделя за себе си, че е демократичен и податлив да приема загубите в живота. „ Аз съм по-благосклонен, мога да отстъпя една-две крачки обратно и тогава да взема решение какво да върша. Но признавам, той ме срещна с една по-различна форма на свободата, а точно свободата да живееш в положение на безотговорност “, споделя Бинев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР