Часове преди боксовият мач на века за България БНР се

...
Часове преди боксовият мач на века за България БНР се
Коментари Харесай

Мишо Таков: Кобрата е в отлично настроение

Часове преди боксовият мач на века за България БНР се свърза с индивида, който ще стои в ъгъла на Кубрат Пулев по време на конфликта му с Антъни Джошуа довечера за четири от международните трофеи в тежката категория на професионалния бокс.

От Лондон треньорът Михаил Таков, който работи от 30 години с Кобрата, бе общителен да показа по какъв начин се усеща нашият боксьор преди огромния мач и с какви очаквания встъпва в борбата.

" Кобрата е в доста положително въодушевление. Закуси добре. По-късно денем ще има медицински обзор. В късния следобяд предвиждаме обяд. Тъй като мачът е късно, към среднощ българско време, ще има и лека закуска още един път по-късно. Нищо няма в държанието му, което да приказва друго от това, че всичко е наред. "

" Това, че Кубрат е с 8 години по-възрастен от противника си не е минус, тъй като това приказва за насъбран опит. А дали Джошуа ще тича доста по кръга, както бе против Анди Руис? Това е друг мач, против друг боксьор, тактиката е друга. Когато удари първият гонг в мача, ние ще знаем към този момент каква тактичност е подхванал Джошуа и ще преценяме. Според хода на мача, ще решим дали да преследваме победа по точки или нокаут. "

" Дали чакам победа? Разбира се, доста се надявам и горещо искам успеха. До такава степен съм съсредоточвам в мача, че дори не съм погледнал самолетния си билет за връщане и не знам по кое време тъкмо се прибираме в България ", показа Михаил Таков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР