Часове остават до подписването на коалиционното споразумение. Това заяви съпредседателят

...
Часове остават до подписването на коалиционното споразумение. Това заяви съпредседателят
Коментари Харесай

Часове до подпис, съставът на МС – утре

Часове остават до подписването на съдружното съглашение . Това съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков в коридорите на Народното събрание.

Той прикани медиите за малко самообладание , като се надява, че до края на деня съглашението ще бъде подписано. Изчакваме сътрудниците от Българска социалистическа партия, с цел да забележим, че всичко при тях е оторизирано за сключване и по-късно ще бъде подписано, сподели Петков.

За него е педантизъм тъкмо по какъв начин ще бъде подписано съдружното съглашение , само че Политическа партия ще бъде в ролята на поръчител. Дали всяка една партия ще подпише съдружното съглашение с тях или дружно всички, Петков се надява, че медиите ще видят една обща фотография дружно .
 Оторизирано съдружно съглашение до края на утрешния ден Обновена
Оторизирано съдружно съглашение до края на утрешния ден

Споразумението ще се състои до края на утрешния ден

Съставът на държавното управление най-вероятно ще бъде показан на следващия ден.

Стана ясно, че е имало среща сред Кирил Петков и Тошко Йорданов, на нея е говорено по тематики за времето след съдружното съглашение.

Председателят на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов бе сбит във връзка срещата. " Обсъждахме времето ", съобщи уклончиво Йорданов в коридорите пред публицисти.

Той увери обаче, че няма проблеми и отхвърли да отговори на повече въпроси .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР