Чаша-две червено вино и няколко блокчета шоколад са достъпен и

...
Чаша-две червено вино и няколко блокчета шоколад са достъпен и
Коментари Харесай

Как захарта и алкохолът променят лицето ни?

Чаша-две алено вино и няколко блокчета шоколад са наличен и вкусен метод да си доставим малко релакс след претрупан ден.

Лекарите обаче предизвестяват, че този табиет може да състари скорострелно лицето.

Редовната консумация на захар или алкохол утежнява положението на кожата. Освен това, прави лицето подпухнало, с увеличени пори и по-видими бръчки.

Организмът на някои дами е изключително нетърпелив към захарта и алкохола.

Когато постоянно консумираме захар

 Как захарта и алкохолът трансформират лицето ни?
Прекалено доста сладко понижава еластичността на колагеновите нишки в кожата. Увеличават се равнищата на инсулина в организма, а това прави тена на кожата бледен и сивкав. Захарта въздейства и на бактериалния баланс в организма, причинявайки акне по лицето, раменете и гърна и в региона на деколтето. Заради равнищата на инсулина, веждите ни също по този начин изтъняват с времето.

Жените пълнеят на стомах от алкохол и липса на протеини

Как ни въздейства виното

По чаша вино един път на няколко дни има удобно въздействие върху сърцето. Не прекалявайте обаче – “виненото лице ” не е красива панорама! Алхохолът дехидратира тялото, а това прави всички бръчки и фини линии по лицето доста по-видими . Тъй като уголемява кръвоносните съдове, виното може да ви докара спукани капиляри и руменина по лицето.

 Как захарта и алкохолът трансформират лицето ни?
И да не забравяме, че всички типове алкохол съдържат и доста захар. Така че към резултата от алкохола се прибавят и “захарните ” последици за лицето. Нарушената разтегливост на колагеновите връзки постоянно води до увиснали клепачи и по-дълбоки назолабиални бръчки.

И по този начин, в случай че сме ви стимулирали да намалите пиенето, прочетете и това: Месец без алкохол усъвършенства съня и подмладява 

 

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР