Чаровният синоптик Боби Лазаров нямал специални отношения с Гита Манолова,

...
Чаровният синоптик Боби Лазаров нямал специални отношения с Гита Манолова,
Коментари Харесай

Гита не била новата муза на Боби Лазаров

Чаровният синоптик Боби Лазаров нямал специфични връзки с Гита Манолова, едно от лицата на малкия екран на Българска социалистическа партия, написа България Днес. Двамата били единствено сътрудници, само че нищо повече, споделиха хора от обкръжението им. От няколко дни мълвата твърди, че водещият е влюбен в младата си и красива колежка Гита, а тя пък зарязала предходния си другар, който изгледал детето й. 

Красавицата работи в няколко кабеларки, като за похлупак от близо две години кацна в партийната телевизия на Българска социалистическа партия. Манолова е гневна привърженичка на Корнелия Нинова и доверена кореспондентка на значими събития за партията, като събора в Бузлуджа.

И Лазаров от 17-годишен стартира да се занимава с публицистика, като близо 10 години е радиоводещ и музикален управител в радио Витоша и радио Експрес. През 2002 година става чат от екипа на Би Ти Ви, където работи като кореспондент, сценарист и водещ . През 2019 година е и синоптик, откакто Христина Балинска напусна. Покрай работата си среща и някогашната си половинка Ива Колева , само че връзката им продължава единствено година.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР