Никоя любовна връзка не е идеална. Но с любимия ни човек

...
Никоя любовна връзка не е идеална.
Но с любимия ни човек
Коментари Харесай

Има 11 червени флагчета във връзката, които не са за подценяване

Никоя любовна връзка не е идеална.
Но с обичания ни човек бихме могли да работим дружно като екип за това да сме оптимално щастливи и подкрепящи се във всяка обстановка. Истината е, че не с всеки сътрудник това е постижимо. Дори и началото на връзката ни да е било обещаващо, лека-полека стартират да изникват червени флагчета, които не са за подценяване, а са индикатор, че може би се намираме в неверните взаимоотношения.
Вижте кои са.

1. Прекалено контролиращо държание – Прекалено контролиращото държание може да бъде скрито под формата на грижа, оправдана ревнивост.

2. Липса на доверие – Там където няма доверие, няма по какъв начин да има обич. Основен симптом за нестабилна връзка е, когато с обичания човек си нямате доверие.

3. Усещане за ниско самочувствие – Любимият ви човек е този, който би трябвало да ви оказва помощ да обичате себе си повече, да ви поддържа, а не да ви принизява.

4. Физическо, прочувствено или психическо принуждение – Това са безспорни проблеми във всяка връзка. Емоционалното и психическото принуждение може да бъде също толкоз нездравословно в дълготраен проект, колкото и физическото.

5. Злоупотреба с субстанции – Това е сериозен червен байрак, който не трябва да игнорирате. Партньорът ви може да се опита да ви убеди, че се случва рядко, единствено когато посещава нощни заведения и т. н. Но това е червен байрак, проблем и то сериозен.

6. Нарцисизъм – Трудно се гради любовна връзка с нарцистична персона. Такива хора нормално са егоисти и от тях не може да очаквате поддръжка и безусловна обич.

7. Проблеми с ръководството на гнева – Всички се надяваме, когато имаме любовна връзка да няма конфликтни обстановки. Но в действителност те са нужни. Това по какъв начин всеки в една връзка реагира на комплицираните обстановки към другия е индикатор дали в действителност си заслужава да бъдем с този човек или не.

8. Неспособност за разрешаване на спор – Хората, които заобикалят спорове, може да си мислят, че пазят връзката си от съсипия. Но в последна сметка това води единствено до продължителна пасивна експанзия.

9. Манипулация – Манипулативният сътрудник постоянно ще ви кара да се чувствате по този начин, като че ли не сте задоволително положителни като половинка. Ще изисква от вас всякакви неща и всичко това може да е показано под формата на приятни мигове дружно.

10. Липса на прочувствена просветеност – Емоционалната просветеност е способността да възприемаме и управляваме страстите. Хората с ниско равнище на прочувствена просветеност не са в положение да схванат възприятията ви или да ви съчувстват. Това постоянно води до ненужни спорове или форми на операция във връзката.

11. Влияе отрицателно на връзките ви със фамилията и приятелите – Стабилната любовна връзка в никакъв случай не трябва да е за сметка на други значими за вас взаимоотношения и противоположното.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР