Чаровният Анди завоюва своята първа победа в Като две капки

...
Чаровният Анди завоюва своята първа победа в Като две капки
Коментари Харесай

Анди с първа победа в „Като две капки вода“

Чаровният Анди завоюва своята първа победа в „ Като две капки вода “ с облика на Петър Чернев и една от запаметяващите се песни – „ Заклинание “. Младият артист завоюва жури и фенове с достоверна роля на артиста, оставил вечно диря в българската музикална история.

В същинско предизвикателство се впусна Маги Джанаварова, която се преобрази в Галя от дует Каризма. „ Във видеото на „ Ще избягам ли от теб “ героинята е мощна – налагало й се е да се оправи с доста неща “, описа колежката й Галя, която я поддържа със препоръки по време на подготовката. Силното начало на вечерта беше допълнено и от спечелилия в трети сезон на „ Като две капки вода “ - Ненчо Балабанов, който влезе в ролята на Миро от емеблематчиния дует.

Танци, движение и занимателни моменти сътвориха JJ и Funky Monkeys по време на Single lady и неподражаемите придвижвания на Бионсе.

Лиричният глас на носителката на 5 награди Грами – Алиша Кийс, пресъздаде Galia, а Димитър Маринов обу тесните панталони от младите години на Том Джоунс за Delilah.

„ Изключително одобрявам Джо Кокър – желая да си открадна нещо от него и за своята кариера. Няма по какъв начин да подражавам този глас, по тази причина ще направя своя интерпретация ", съобщи ТОТО, минути преди своята поява.

В компанията на Здравко от емблематичния дует „ Ритон “, DARA завладя сцената с песента „ Джалма “. „ Вече виждам по какъв начин от „ Ритон “ ще се превърнем в „ Тритон “ – тази ария е доста надалеч от DARA, само че тя се оправи прелестно. Успяла е да усети някои от нюансите на моята артистичност “, показа с усмивка нежната половина от дуета – Катя.

На Фики се наложи да надскочи себе си и всичко познато с оперна песен на Пучини и ролята на Лучано Павароти. „ Оперното пеене е друг свят за мен – в музикалното учебно заведение имахме уроци, само че в никакъв случай не съм се занимавал с това. Оперната музика е началото на всичко “, показа артистът.

Следващата седмица Маги Джанаварова ще бъде Дженифър Хъдсън, а JJ за първи път ще влезе в мъжки облик със Sisqo. З а първи път също по този начин в шоуто двама участници ще се имитират взаимно – Луна ще бъде част от „ Скандау “, а Тото ще влезе в ролята на поп-фолк звездата.

Димитър Маринов ще имитира именития Емил Димитров, а Фики ще бъде македонския изпънител Тоше Проески.

Бутонът на шанса избра за Galia лиричния Prince, а на DARA сервира световноизвестната корейска тайфа BTS.

Победителят за вечерта Анди ще имитира мекия глас и безгрижно лъчение на Роси Кирилова.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР