Чаровната българска актриса Ирен Кривошиева е известна не само с

...
Чаровната българска актриса Ирен Кривошиева е известна не само с
Коментари Харесай

Ирен Кривошиева: Последната ни среща с Ламбо беше в моргата

Чаровната българска актриса Ирен Кривошиева е известна освен с творчеството си, а и с извънбрачната си връзка със Стефан Данаилов – Ламбо, плод на която е синът им Влади.
Ламбо издъхна на 27.11.2019 година Ако гибелта не го бе лишила на 9 декември щеше да означи 80-ия си празник.

Ирен Кривошиева споделя, че последната й среща с Ламбо била в моргата, защото точно нея извикали, с цел да го разпознае. Спомня си, че го целунала по челото, само че бил ледено леден. Именно неин е подписът в книгата в патоанатомията. Звъннали й по телефона и й съобщили, че е умрял. След като отишла й връчили движимостите му в един плик. 

Последният път, в който го видяла жив бил на 26 ноември. Макар от няколко дни да бил спрял да приказва, когато го посетила в болничното заведение, той се опитвал да поддържа връзка с нея посредством жестове и мимики. Вече бил интубиран, само че хванал едната й ръка, с цел да я сложи върху другата своя ръка. 

Стефан Данаилов й изискал амнистия, до момента в който бил жив, а тя му я дала, заради което е уверена, че в този момент е в Рая. За себе си споделя, че също не е безгрешна. Спомня си, че го посещавала всеки ден в болничното заведение и отбелязва, че последните дни на човек са странни. Твърди, че през годините в никакъв случай не са имали разногласия с Ламбо и постоянно го е слушала за всичко. Бил е наясно с всяка крачка със сина им. 

Връща спомените си обратно и споделя, че Данаилов не участвал на изписването на сина им от болничното заведение. Знаел обаче, че има наследник, защото персонално сестрата на Ирен отишла да го уведоми. Тя била тази, която избрала името му, кръстила го на татко си. Владимир бил на 10 години, когато Стефан Данаилов го припознал. През годините той се грижел доста добре за него. Стефан Данаилов дълго време не събрал кураж да каже на брачната половинка си, че е припознал сина си, въпреки тя да знаела за него. 

Макар и към този момент бременна от Ламбо, Ирен Кривошиева е безапелационна, че в никакъв случай не е желала с него да станат семейство и да се раздели със брачната половинка му Мария. Категорична е, че не той ги е предиздвикал да заминат за Америка, а решението е било напълно нейно. Просто Ламбо не се възпротивил. Дори ги изпратил. 

Когато Данаилов научил, че синът му ще става доктор доста се развълнувал, защото майка му крояла такива проекти за него, а той не ги сбъднал. 

Надява се Владимир и снаха й Виктория скоро да я създадат баба. 
Източник: Уикенд 
 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР