Чарлз Трети бе обявен официално за крал на Обединеното кралство

...
Чарлз Трети бе обявен официално за крал на Обединеното кралство
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: кралицата е мъртва, да живее кралят!

Чарлз Трети бе разгласен публично за крал на Обединеното кралство от Съвета за унаследяване на английския трон. Прекрасна, красива гала...

Украйна заяви за нови триумфи и освободени от съветските сили градове. Украинските сили са освободили град Купянск в Харковска област, съобщи организация УНИАН, като се базира на известие на локалните управляващи.

Местни общински депутати от регион " Ломоносов " в Москва желаеха оставката на президента на Руската федерация Владимир Путин. Те считат, че промяната на властта е нужна за благополучието на страната и означават, че след втория мандат на Путин " всичко се обърка ". 

Над 40 чиновници на Министерство на вътрешните работи ще бъдат уволнени или осъдени за " полицейски чадър " над Георги Семерджиев - индивидът, който надрусан и пийнал умъртви две девойки с колата си преди към два месеца. Това съобщи пред Нова основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Петър Тодоров. 

Румен Радев разгласи, че горивата поевтинели и цената на газа се нормализирала, поради... служебния кабинет.

Коментари10 коментара
Моля, или се, с цел да участвате в диалога!
 Заглавие
Песента The Gambler е написана от Дон Шлитц през 1976 година И след това е записвана от разнообразни реализатори, в това число Джони Кеш. Кени Роджърс обаче е този, който съумява да направи песента сполучлива и разпознаваема.
20 5 Още КОментари Най-новоПрочети още

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР