БЗНС е силно обезпокоен от поредната безпрецедентна и безпринципна политическа

...
БЗНС е силно обезпокоен от поредната безпрецедентна и безпринципна политическа
Коментари Харесай

БЗНС: Парламентът и коалицията са заложници на задкулисни интереси

" Български земеделски народен съюз е мощно смутен от следващата невиждана и безпринципна политическа рецесия! " Това написа на страницата си във Facebook земеделците.

" Липсват ясни политически причини за създалата се обстановка! Свидетели сме по-скоро на междуличностни спорове и ползи, в сравнение с кардинални и национално виновни позиции! Мнозинството в Народно събрание и излъченото от него държавно управление не пазят националния интерес, а са заложници на корпоративни и подмолни ползи! ", акцентират в позицията си Български земеделски народен съюз.

" Днес, когато Европа и целият свят са застрашени от съветската експанзия, повече от всеки път е належащо единение на демократичните и евроатлантически сили у нас! В този парламент няма условия за излъчването на нов кабинет, без значение дали ще е на малцинството, на националното единодушие или с друго име!

Български земеделски народен съюз счита, че страната ни има нужда от мощен евроатлантически съюз, който да отбрани националните ни ползи и за следващ път приканва за обединяване на демократичната общественост! ", се споделя още в позицията.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР