Бюджетът на Световното първенство по художествена гимнастика в София е

...
Бюджетът на Световното първенство по художествена гимнастика в София е
Коментари Харесай

Близо 3 млн. лева е бюджетът на Световното по художествена гимнастика

Бюджетът на Световното състезание по художествена гимнастика в София е сред 2.5 милиона – 3 милиона лв.. Това разкри президентът на родната централа Илиана Раева на специфична конференция.

“Точната цифра на бюджета не мога да кажа каква е, само че с цел да се реализира едно такова нещо – някъде сред 2.5 милиона – 3 милиона лв.. Точни ще бъдем след кря на Световното, защото в процеса на организация се постановяваше да търсим още помощ, с цел да създадем това, което виждате.

 Пресконференция на Илиана Раева, Мария Петрова и Моринари Ватанабе @@@

Бих желала да кажа нещо доста значимо – в доста огромна степен това, което виждате, е и на бартер. Цялата техника ни е дадена от Motorola. Това е едно голямо перо. Бензинът се поема от Petrol – също на бартер. Всичко това можеше да не бъде толкоз красиво – цветята, банкетът, картините също са на бартер. Много компании и обособени хора са ни помагали. Част от визията също е направена без пари.

Държавата пое 80 % от организацията на шампионата. А нямате визия още какъв брой доста хора помогнаха безкористно с опциите си “, сподели Раева по отношение на финансовите параметри на шампионата.

 Пресконференция на Илиана Раева, Мария Петрова и Моринари Ватанабе @@@

Генералният секретар на FIG Андре Гайсбюлер добави, че няма международната централа не е предоставила директна финансова помощ, само че е отстъпила маркетинговите и телевизионните права на уредниците.

Снимки: ЕМОНА ЦОНЧЕВА/Sportal.bg

ФОТОГАЛЕРИЯ от пресконференията ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР