Бялото несправедливо е избягван през зимата цвят, когато интуитивно искаме

...
Бялото несправедливо е избягван през зимата цвят, когато интуитивно искаме
Коментари Харесай

7 стилни визии с бели дънки за зимата


Бялото незаслужено е избягван през зимата цвят, когато интуитивно желаеме да се сгушим в нещо мрачно, създаващо чувството са топлота. Всъщност бялото е също толкоз моден цвят, колкото и черното и разрешава разнообразни комбинации. Белите дънки са универсални и могат да се съчетават с всичко - от обувки на ток до маратонки. Те също са страхотни за тези дни, когато желаете да изглеждате изискан, само че не желаете да жертвате стила си. Но по какъв начин да носите бели дънки през зимата?

Напластяването е основно през зимата. Белите дънки са чудесни за утайване поради изчистения си цвят. За да добавите пластове, пробвайте лека жилетка върху белите си дънки и ще имате изящен външен тип, който е съвършен за зимата. Кожено яке с елементи с цип ще ви топли, когато на открито духа мощен вятър. И в случай че на открито е в действителност студено, прибавете спомагателен пласт топлота с композиция палто и шал. Комбинирайте белите си дънки с уютни пуловери и жилетки. Това освен ви топли, само че и прибавя дълбочина към вашето облекло.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Chloe (@chloestyling_edit)

Съчетайте с по-тъмни цветове . По-тъмните цветове като тъмносиньо, бордо, въглен или черно могат да основат прелестен контрастност с бели дънки и да придадат на облеклото ви тип, подобаващ за зимата.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от @devinsthriftstagram

Pop of colour. Разбира се, бялото върви с всичко, в това число и смели цветове. А през зимата стилизирането на бели дънки с гръмък пуловер е супер елементарно! Разбира се, можете да експериментирате и с грима, да вземем за пример блестящо червило, което да се съчетава с пуловера.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Jeanne Ménard (@jeanne_andreaa)

Включете текстурирани елементи като наедрял плетен шал, жилетка от изкуствена кожа или велурени ботуши. Текстурата може да направи вашето облекло по-интересно и уместно за сезона.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Claire Webber, Stylist (@mintconditionlondon)

Обувките също имат значение. Изберете ботуши или затворени обувки, с цел да стоплите краката си. Боти до глезена, ботуши до коляното или даже кубинки могат да добавят добре белите дънки.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от That's Not My Age (@thatsnotmyage)

Използвайте аксесоарите мъдро. Например стилна зимна шапка, ръкавици или ефектно палто, с цел да завършите зимния си външен тип. Аксесоарите могат да прибавят характерност и функционалност към вашето облекло.

Създайте монохроматичен външен тип , като съчетаете вашите бели дънки с разнообразни нюанси на бяло, кремаво или бежово. Това може да докара до елегантно и шикозно зимно облекло.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Jeanne Ménard (@jeanne_andreaa)

Не забравяйте, че модата е за изложение на вашия персонален жанр, тъй че не се колебайте да експериментирате с тези оферти и да ги адаптирате към вашите желания и характерния зимен климат във вашия регион.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР