Бяла риза, пусната в най-големия сайт за продажби в Русия

...
Бяла риза, пусната в най-големия сайт за продажби в Русия
Коментари Харесай

Забравил ли е Путин ризата си в Шератон?

Бяла риза, пусната в най-големия уебсайт за продажби в Русия – Авито, провокира същински възторг в Русия и се трансформира в най-ценния артефакт. Продавачът твърди, че това е движимост на съветския президент, която е била забравена след престоя му в хотел Шератон в Нижни Новгород. Затова и цената на ризата е президентска – 165 000 рубли, написа лента.ру

Продавачът уточниява, че тя е размер 48-50 (XL), открита е при разчистване на стаята след отпътуването му от хотела, само че е непокътната без да е пуската за пране.

Многобройните мнения в уеб страницата принудиха Кремъл на реагира. Прессекретарят Дмитрий Песков съобщи сбито в обществените мрежи: „ Това не може да се е случило! “ Думите му стремително бяха представени от съветските медии.

Малко по-късно обаче продавачът реши да даде нова храна за мнения, като разгласи, че е подготвен да покаже етикета на дизайнера, с цел да се уверят от Кремъл, че неточност няма. „ Може да отхвърлят, само че при покупката ще стане ясно всичко “, заканва се руснакът. Той добавя, че към този момент има тълпа от претенденти да си я закупят, само че желаят да са сигурни, че имат одежда на Путин.

В последна сметка продавачът разгласи, че смъква цената на 150 000 рубли, като съобщи, че останала сума купувачът на скъпата движимост може да употребява за ДНК експертиза. Не излиза наяве какво ще се случи, в случай че няма съвпадане.

Продавачът твърди, че цената е висока, тъй като 70 % от нея би трябвало да заплати на индивида, който му е донесъл ризата, само че не смее да се появи обществено.

Петзвездният Шератон беше открит в Нижни Новгород през септември 2017 година. Построен е от хотелиера Дмитрий Володин на мястото на именития от предишното хотел „ Москва “.

Строителството на Sheraton Nizhny Novgorod Kremlin се проточи повече съвсем 20 години поради археологически разкопки, само че завършването му беше ускорено преди международното по футбол. През това време Starwood Hotels& Resorts, в която група попада и Шератон, се сля с Marriott International.

Окрилен от положителните резултати по време на футболните срещи, Володин стартира строителството и на втори хотел - Ibis Stadium, само че не съумя да го довърши и в този момент търси вложители да го продаде.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР