Бяла будка в квартал Столипиново всекидневно посреща стотици роми, за

...
Бяла будка в квартал Столипиново всекидневно посреща стотици роми, за
Коментари Харесай

Будка в Столипиново – прозорец към света

Бяла будка в квартал Столипиново ежедневно посреща стотици роми, с цел да им помогне в намирането на най-лесния и на ниска цена метод за пътешестване из Европа. Предлаганите дестинации са най-разнообразни и обгръщат страни като Англия, Франция, Германия, Италия и други

Поводът за пътуването в чужбина може да бъде най-различен, само че най-често клиентите на ул. „ Ландос “ 16 намират поддръжка в уреждането на разнообразни документи нужни за напускането на страната. Преводът и легализацията също са част от предлаганите услуги. След оправянето на бюрократщината най-често хората бягат зад граница, с цел да намерят работа и по-добро бъдеще.

Исмаил Дене работи съвсем без отмора в павилиона. Той предлага на заинтригуваните помощ при попълването на формулярите, офертира ги за закупуването на билети на най-ниски за тях цени и е подготвен да откликне за всевъзможни въпроси, които зародят по отношение на детайлите към заминаването и връщането.

„ В момента цените са малко високи. Говоря за самолетните билети. С рейс не е комфортно на дълъг път, по тази причина по добре по небе. След към месец ще паднат цените и мога да предложа нещо за до 250лв “ – изяснява Дене.

Дестинации като Рим и Милано със аероплан сега костват сред 380 и 400лв. Най-търсени, обаче по-скъпи или преференциални си остават немските градове измежду които най-вече претенденти има за Дюселдорф, Кьолн и Хамбург.

Успешният бизнес на Сюрия Юсуф и синът му Исмаил „ оказва помощ “ безусловно всячески на клиентите си, които желаят да придобият опит в чужбина.

„ Дене Консулт има билети и за рейс и за аероплан и за подводница, дори. Всякак може са се тръгне “ – майтапи се Исмаил.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР