Бял дим в СОС. Общинарите се споразумяха за председател от

...
Бял дим в СОС. Общинарите се споразумяха за председател от
Коментари Харесай

Разбраха се от осмия път! СОС ще има временен председател

Бял пушек в СОС. Общинарите се споразумяха за ръководител от осмия опит. Постигнат е консенсус поста краткотрайно да заеме Цветомир Петров от ПП-ДБ-СС. На предишното съвещание той получи едвам 26 гласа. Той е бил претендент за евродепутат от листите на Вътрешна македонска революционна организация през 2019 година
Прочетете още
„ Ще подкрепим Цветомир Петров, с цел да може СОС да проработи. Нямаме ангажименти за комисии ”, уточни Вили Лилков. По думите на сътрудниците му изборът е краткотраен – до месец юли.

„ Наречете го тестов, карантинен, изпитателен интервал с концепцията да стартира работата на Общинския съвет ”, сподели Карлос Контрера. Той отхвърли постът да е ротацинен. Няма обединения, акцентира общинският консултант от ВМРО. Контрера дефинира съглашението като „ административно превъзмогване на спънка ”.

От „ Възраждане ” подчертаха, че макар поддръжката, която ще дадат, остават твърда съпротива в СОС, съобщи Нова телевизия.

„ Градът е в спешно положение ”, твърди Иван Таков от БСП.

„ Изборите ни отредиха място на съпротива в СОС. Ние ще сме такава, само че хвърлянето на града в безпорядък и носенето на безнаказаност в администрацията поради неналичието на ръководител буди терзание, че София остава в безвремие ”, сподели Прошко Прошков от ГЕРБ-СДС. Общинският консултант обаче акцентира, че съглашението не значи, че от партията на Бойко Борисов дават политическа поддръжка за ПП-ДБ-СС.

„ С днешното решение демонстрираме изключителна отговорност, макар алените линии, които всички партии са начертали. Благодарим за това ”, сподели Борис Бонев от ПП-ДБ-СС.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР