Бяхме доста изненадани, когато преди около два месеца стана ясно,

...
Бяхме доста изненадани, когато преди около два месеца стана ясно,
Коментари Харесай

Дойде ли краят за връзката на Джиджи Хадид и Зейн?

Бяхме много сюрпризирани, когато преди към два месеца стана ясно, че Зейн и Джиджи Хадид са се разделили за следващ път.

Не толкоз от раздялата им, тъй като не им е първа, а поради събитията към нея. Зейн беше упрекнат от майката на Джиджи - Йоланда, в домашно принуждение. Нещо, което той отхвърли, само че в последна сметка изключително значение няма.

Според TMZ, изпълнителят ще би трябвало да плато санкция и ще бъде в интервал на пробация през идващите 360 дни. Остава, несъмнено, огромният въпрос какво тъкмо се е случило сред Зейн и Йоланда.

Може би в миналото ще разберем, само че най-малко за момента има единствено догадки. В последна сметка знаем, че Бела е компактно до Джиджи и ѝ оказва помощ да премине през този сложен интервал. И всички се питат дали след всичко станало има късмет за връзката ѝ със Зейн.

Краткият отговор на този въпрос е - не. Или най-малко по този начин настояват източници на People, близки до модела. Според тях, Джиджи Хадид е завършила със Зейн, написа Galomur. Поне за момента няма планове да се опита да го лиши от правото му да вижда щерка им.

Информацията се добавя и от изказванието, че цялата обстановка е основала доста стрес в фамилията на Джиджи, само че тя е извънредно внимателна към персоналния си живот.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР