Бях разочарован от баща ми - принц Чарлз, чувствах се

...
Бях разочарован от баща ми - принц Чарлз, чувствах се
Коментари Харесай

Хари: Бях заточеник, Меган ме спаси

" Бях отчаян от татко ми - принц Чарлз, усещах се като " изгнаник ". Това са част от нещата, които показа Хари в изявление пред американската водеща Опра Уинфри, излъчено от телевизия СBS. По думите на херцога на Съсекс, починалата му майка принцеса Даяна би била доста смутена от метода, по който английското кралско семейство се е отнесло със брачната половинка му Меган, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес.

Принц Хари сподели, че не би се отделил от кралското семейство, в случай че не е била Меган, тъй като е бил като изгнаник, само че не го е осъзнавал, съобщи Българска телеграфна агенция. 

" Чувствам се в действителност отчаян, тъй като и той (принц Чарлз) е претърпял нещо сходно. Той знае какво е болежка ", сподели принц Хари за татко си и добави: " Винаги ще го обичам, само че претърпях доста болежка ".

" Семейството ми безусловно ми спря финансирането ", съобщи принц Хари.

" Но имам средства, оставени от майка ми и без тях нямаше да можем да създадем това ", добави той.

Принц Хари сподели, че татко му, принц Чарлз, е престанал да дава отговор на позвъняванията му. Внукът на кралица Елизабет Втора съобщи, че не е желал да я изненада неприятно с решението си и още храни огромно почитание към нея.

" Проведох три диалога с баба си и два с татко си преди той да спре да дава отговор на позвъняванията ми. И тогава той ме попита дали мога да изложа всичко това документално ", сподели принц Хари.

Попитан за какво принц Чарлз е престанал да дава отговор на позвъняванията му, принц Хари съобщи: " Тогава взех нещата в личните си ръце, трябваше да го направя за фамилията си. Това не е изненада за никого. Наистина е тъжно, че се стигна до там, само че трябваше да направя нещо за личното си душевно здраве, за положителното на брачната половинка си и сина си Арчи ".

Принц Хари сподели, че той е бил " изгнаник " на английската монархична система, също както брат си и татко си. И показа, че го е заболяло, когато никой от кралското семейство не е споделил нищо за расистките вестникарски публикации за Меган. Той съобщи, че е напуснал кралското семейство заради липса на поддръжка и схващане, откакто е помолил за помощ и не я е получил.

Принц Хари показа, че двамата с Меган " са създали всичко по силите си ", с цел да останат в лоното на кралското семейство, отбелязва Франс прес.

" Самият аз бях изгнаник на системата, до момента в който не срещнах Меган. Тя ме избави ", сподели той.

Меган опроверга изказванията, че тя е предиздвикала принц Хари да изоставен кралското семейство.

" Изоставих кариерата си, живота си. Изоставих всичко, тъй като го обичам ", сподели тя и добави: " Планът ни бе да го създадем вечно ".

Принц Хари добави: " Направихме всичко това за положително и в никакъв случай нямаше да се отделим от кралското семейство, в случай че то поддържаше Меган ".

Двамата споделиха пред Опра Уинфри, че чакат да им се роди момиченце, а синът на двойката Арчи през май би трябвало да навърши две години, отбелязва АП.

Меган, която е метис, показа, че изключително я терзаели " паниките и диалозите в кралския двор, до момента в който е била бременна, за това какъв брой тъмна може да е кожата на бъдещото й дете ". Тези думи накараха Опра Уинфри да възкликне от учудване: " Какво? ", а по-късно да замълчи за миг, отбелязва Асошиейтед прес.

" През месеците, когато бях бременна, от самото начало чувах, че няма да получим сигурност и трофеи, както и тревожни мнения за това какъв брой тъмна може да е кожата на детето, когато се роди ", сподели Меган.

Попитана от кого е чула сходни мнения, тя съобщи единствено: " Смятам, че това мощно би ги злепоставило ".

Меган сподели, че английското кралско семейство се е опитвало да я накара да мълчи, както и че членовете на кралския двор освен не са я защитавали, само че и прибягвали до неистини, с цел да защитят други кралски особи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР