Бях изненадана от новината, че Ангел Христов е починал. Разбрах

...
Бях изненадана от новината, че Ангел Христов е починал. Разбрах
Коментари Харесай

МИСТЕРИЯ! Кметът на Ресилово: Научих от медиите за смъртта на Ангел Христов! Беше ми казано, че…

„ Бях сюрпризирана от новината, че Ангел Христов е умрял. Разбрах за това от медиите ”. Това съобщи в ефира на NOVA кметът на с. Ресилово Мариана Доцина.
Тя беше безапелационна, че няма информация където тъкмо е умрял той. „ При мен не е подадена информация къде и по какъв начин е умрял той. Беше ми казано единствено, че лицето е умряло. Никакви други детайлности не ми дадоха. С мен не се свързаха околните му. Никой не е разговарял с мен ”, акцентира тя.
И добави: „ Не съм го виждала. Не съм имала мотив да беседвам с никой от фамилията ”.
Продължава следствието за това дали Ангел Христов е влезнал жив в България. Днес следва да се извърши аутопсия, която би трябвало да откри повода за гибелта му. До момента е ясно, че той не е влезнал в страната със собствен документ за идентичност и че в случай че е употребил някакъв документ, той не е бил същински. Съобщението за гибелта на Ангел Христов е било направено на 3-ти юни в 8:00 часа сутринта, има и публикуван смъртен акт. Полагат се старания да се откри дали на територията на България се намира и другият така наречен брат Пламен Галев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР