Буря удари и Перник в късния следобед днес. Силният вятър

...
Буря удари и Перник в късния следобед днес. Силният вятър
Коментари Харесай

Тежки щети след бурята в Перник

Буря удари и Перник в късния следобяд през днешния ден. Силният вятър е бил съпроводен с дъжд, а тук-там и с градушки, съобщи БНР.

Нанесени са доста вреди. По информация от " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " в първите часове след бурята са постъпили 30 сигнала. Дървета са паднали върху пътища и коли.

Най-тежка е била обстановката в пернишкия квартал " Изток " и в село Дивотино, заяви пиарът на община Перник Адриан Скримов.

" Имаме паднали дървета на пътното платно по бул. " Юрий Гагарин ", които към този момент се отстраняват. Паднало дърво, което препречи градския превоз към село Дивотино и входа на махала " Бреста " също беше преместено от поданици на селото доста бързо, за което им благодарим. Паднали клони има из целия град, в това число и на огромни пътни артерии, само че това което вършим, е да ги отстраняваме навреме. Работата по почистването ще продължи и на следващия ден, защото сътрудниците през днешния ден отстраняват вредите главно от главните пътни артерии. Перничани могат да подават сигнали и на фейсбук страницата на община Перник ", сподели Скримов.

Освен в община Перник нанесени вреди има и на територията на общините Брезник и Радомир.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР