Буря от реакции във Великобритания предизвика появата на Лейди Даяна

...
Буря от реакции във Великобритания предизвика появата на Лейди Даяна
Коментари Харесай

Филм с Даяна разбуни духовете със скандални разкрития за кралското семейство

Буря от реакции във Англия провокира появяването на Лейди Даяна 20 години след гибелта й. Във филм с документални записи тя прави скандални разкрития за кралското семейство, половия живот с Чарлз и изневерите му с Камила. Филмът беше излъчен по английския Четвърти канал макар многото опити на заинтригувани да бъде спрян.
Изповедта на Даяна е пред вокалния й възпитател Питър Сетилън, правена при започване на 90-те години на предишния век. Принцесата първо споделя, че Чарлз е бил много променлив любовник. „ Можеше да ми се обажда всеки ден в продължение на седмица, а по-късно да не приказва с мен три седмици. Много странно”, споделя Даяна.
Тя разкрива, че е била смутена от изявление след годежа им. „ Най-необичайното нещо беше изявлението в деня, в който обявихме годежа си. Един комичен публицист попита: „ Влюбени ли сте?”. Помислих си: „ Колко тъп въпрос” и отговорих: „ Да, несъмнено, че сме”. А Чарлз се обърна и сподели: „ Каквото и да значи влюбен…”, спомня си Даяна, представена от Нова телевизия.

A post shared by Princess Diana Forever (@princess.diana.forever) on Aug 30, 2017 at 2:45pm PDT

Тя споделя още, че попитала Чарлз за връзката му с Камила Паркър-Боулз. „ Помня, че попитах брачна половинка си за какво тази дама се мотае в близост. А той отговори: „ Отказвам да бъда единственият уелски принц, който няма любовница”, с горест в очите споделя починалата към този момент принцеса.
Сексуалният им живот Лейди Ди разказва с думите: „ Веднъж на три седмици ". От записите се схваща и каква е била реакцията на кралица Елизабет II, когато снаха й поискала съвет за това по какъв начин да избави брака си. Нейно Величество дала отговор: „ Не знам какво би трябвало да направиш. Чарлз е обезсърчителен случай ".

A post shared by Princess Diana Forever (@princess.diana.forever) on Aug 18, 2017 at 1:20pm PDT

Принцесата доверява и това, че била " надълбоко влюбена " в мъж, който мнозина имат вяра, че е бил нейният офицер бодигард Бари Манакий. Тя била съкрушена, когато той умира в мотоциклетна злополука три седмици, откакто бил заставен да напусне Бъкингамския замък.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР