Бурното вълнение и опасното течение, започнало преди дни, взеха поредните

...
Бурното вълнение и опасното течение, започнало преди дни, взеха поредните
Коментари Харесай

Черна серия! Морето взе още три жертви само за час в Слънчев бряг и Приморско

Бурното неспокойствие и рисковото течение, почнало преди дни, взеха следващите си жертви. Малко преди 12:00 ч. през днешния ден мъж и жена се удавиха в Слънчев бряг, оповестява Флагман бг.

Минути преди тази покруса екскурзиант откри гибелта си и в Приморско. За това алармират будни жители, които са станали очевидци на ужасяващата драма.

С последните трима удавници жертвите на бурното неспокойствие в границите на едно денонощие в Бургаска област стават общо петима. 

Вчера морето погълна 27-годишният Петър Найденов от Пловдив в Приморско, тази сутринтруп изплува на Северния плаж в Бургас, чиято идентичност към момента се открива от полицейските чиновници. 

Страшно течение, всекидневно за това време от годината, стартира преди дни. Морето безусловно се обърна и е рисково даже и за най-подготвените плувци. Течението е толкоз мощно, че събаря и отнася индивида навърте за секунди. Силните удари на късите талази образуват големи ями, които се трансформират в клопка за туристите.

Съществува вярване, че морето е най-опасно на 2-ри август, когато честваме Илинден по остарял жанр. Днешният почивен ден обаче се трансформира в черен за няколко фамилии. Спасителите предизвестяват да не подценявате бурните талази и да спазвате прецизно инструкциите им.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР