Бури и силни дъждове, последвали горещата вълна в Италия, отнеха

...
Бури и силни дъждове, последвали горещата вълна в Италия, отнеха
Коментари Харесай

Бури и силни дъждове отнеха живота на трима души в Италия

Бури и мощни дъждове, последвали горещата вълна в Италия, лишиха живота на трима души през уикенда .
 
Storms claim three lives in Italy
— The Straits Times (@STcom)
Двадесет и шест годишна жена е убита при прекосяване на мини торнадо напълно покрай римското летище Фиумичино. Трагедията се разиграла тази нощ в 2 ч. локално време. Торнадото повдигнало колата на дамата и я запокитило в парапет. Стихията изкоренила дървета, повалила електрически стълбове и осеяла зоната с разнородни парчета.

По на север норвежка спортистка на 45 години, взела участие в ултрамаратон в Доломитите, бе ударена от гръм и умря в разгара на конкуренцията на 2000 метра надморска височина. Трагедията се разиграла през вчерашния ден следобяд.
 
Two deaths from storms in Italy -
— Television Malta (@TelevisionMalta)
Днес покрай Арецо, южно от Флоренция, спасители откриха в канал, затлачен от тиня и разнородни боклуци и парчета, безжиненото тяло на 70-годишен мъж, чиято кола беше отнесена от внезапно повишаване на водата.

През последните 24 часа на доста места в Италия се изсипа и градушка и тя е нанесла вреди за милиони евро, най-много в региона на Арецо. Пострадали са цели насаждения с тютюн, слънчогледи и царевица. Много оранжерии са понесли съществени вреди.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР