Бургазлийка е останала изключително разочарована след пазаруване в популярната верига

...
Бургазлийка е останала изключително разочарована след пазаруване в популярната верига
Коментари Харесай

Бургазлийка остана разочарована след пазаруване в популярна верига супермаркети

Бургазлийка е останала извънредно разочарована след извършване на покупки в известната верига супермаркети " Анет ". Жената е закупила шоколади, които обаче се оказали с изминал период на валидност. Опитът й да й бъде възобновена сумата обаче блъснал на камък.

Ето какво гласи сигналът до Burgas24.bg :

Моя другарка купи преди известно време много шоколади на " Милка " от магазин " Анет " (за да взе участие в техни игри). Оказа се, както и различен се е случвало с артикули в " Анет ", че са с изминал период на валидност. По-лошото е обаче, че през днешния ден моята другарка се е пробвала да си вземе парите назад, само че те (както винаги) не желаят да връщат пари. Не единствено това, а и са груби и невъзпитани, и се пробват да се оправдават с клиентите. Често пъти при тях артикули на промоция свършват и цената на евтиния артикул остава да стои, а в действителност другите артикули са на по-висока цена. Освен това се е случвало неведнъж артикули да нямат цени и това най-вероятно е преднамерено, с цел да може клиента да заплати каква да е цена, а връщането е много трудно(да не кажа невъзможно).

За разлика от тях, връщането на изтекли артикули в западните магазини става безпроблемно. В " Кауфланд " дори дават ваучер за 3 лева при връщане на изтекли артикули, с цел да не си имат проблем с държавните институции и с цел да не изгубят клиенти, както и с цел да не им съсипят репутацията.

Моята другарка е била снимана от телефона на защитата (без нейно съгласие) и е имала много разправии преди да стане ясно, че пари не желаят да връщат.

Молим за Вашето подпомагане, защото посредством Вас нещата ще станат много по-бързо,за да бъдат върнати парите.

Изпращам Ви фотоси на касовите бележки, както и фотоси на опаковките и на цялата кутия, т.е. цялата партида е изтекла.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР