Бургазлията Симеон Щерев е поредният арестуван след снощното стартиране на

...
Бургазлията Симеон Щерев е поредният арестуван след снощното стартиране на
Коментари Харесай

По стъпките на Мардата! Спипаха таксиджия с дрога в Слънчака

Бургазлията Симеон Щерев е следващият задържан след снощното пускане на огромната полицейска акция на ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас.

36-годишният мъж, който публично си изважда прехраната като таксиметров водач е хванат да кара таксито си надрусан с кокаин, а в колата – с дрога.

Ченгета са го спрели нощес, към 23:30 часа до хотел Поморие в Слънчев бряг. Тествали са го с дрегер за опиати и откакто е дал позитивна проба са направили обиск на колата му.

При инспекция на автомобила са открити и конфискувани две капсули от шоколадови яйца, едната съдържаща две пликчета с бяло кристалообразно вещество (чийто прецизен състав е в развой на изясняване), а втората – четири свивки с канабис.

Не е ясно дали е правил наркоразпространение или са за персонално прилагане. Това ще се обясни в развой на досъдебното произвеждане.

Припомняме, че преди няколко дни бе задържан и различен таксиджия с дрога Мариян-Мардата, който бе хванат с богат ассортимент от опиати. Разследващи настояват, че той е употребявал карането на жълтата кола за заслон и е продавал разнообразни типове дрога на чужденци.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР