Бургаският районен съд започва делото срещу младежа, който зверски изрита

...
Бургаският районен съд започва делото срещу младежа, който зверски изрита
Коментари Харесай

Тръгва делото срещу бияча, който ритна баба в Бургас

Бургаският областен съд стартира делото против младежа, който свиреп изрита и осакати пенсионерка на автобусна спирка в града, написа Флагман.

Инцидентът стана на 9 май т.г., само че закупи сериозна медийна популярност, чак откакто Флагман.БГ пръв разгласява шокиращите фрагменти от камерите за видеонаблюдение на спирката пред бл. 61 в жк " Изгрев ". Бившата учителка Виолета Караджова чакала рейс за болничното заведение.

Тогава без причина 26-годишният Живко Кючуков хвърля чаша кафе към нея, стартира да ѝ крещи и най-после я рита в таза брутално, събаряйки я на земята.

След като дамата пада, нападателният юноша се връща с камък и заплашва, че ще ѝ счупи зъбите. Тогава се намесват останалите хора, чакащи на спирката и побойникът се успокоява.

Кючуков е упрекнат в нанасяне на междинна телесна щета. По време на досъдебното произвеждане стана ясно, че биячът страда от шизофрения, само че съдебно-психиатричната експертиза потвърди, че е бил съответен по време на нападението.

Ако бъде приет за отговорен го грозят до 6 години отнемане от независимост, защото потърпевшата Виолета към момента се възвръща от нанесената й преди повече от 6 месеца контузия.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР