Бургаският бизнесмен и зам.-председател на Общинския съвет - Бенчо Бенчев

...
Бургаският бизнесмен и зам.-председател на Общинския съвет - Бенчо Бенчев
Коментари Харесай

Общински съветник и наследник на акциите на Митьо Очите си купи първия Rolls-Royce Ghost

Бургаският предприемач и зам.-председател на Общинския съвет - Бенчо Бенчев към този момент има първия Rolls-Royce Ghost в Бургас, написа " Флагман ". Цената на суперлуксозното возило надвишава 200 хиляди лева и е направено по поръчка.

Бенчо Бенчев е заложил на класическите цветове - колата е черна извън и с напълно бял кожен салон. Бизнесменът още веднъж не е изневерил на стила си, облегалките са надписани с буквите му - Б.Б.

Автомобилът украшение от през днешния ден може да бъде видян по бургаските улици.

Това е първият по рода си автомобил в Бургас. Подобен, само че различен клас, има хотелиерът Венелин Ташев.

Бенчо Бенчев е фен на първокласните коли. Преди години той бе собственик на скъпо Бентли, а предходната година в Бургас дойде поръчковият му Мерцедес - неугледен на външен тип, само че с неизразим разкош от вътрешната страна

Бенчо Бенчев се явява и нещо като правоприемник на бизнеса на бургаския крими воин Митьо Очите. Преструктуриране в капитала на свързваната с Димитър Желязков-Очите охранителна компания „ Аркус – Сигурност Бургас” ООД бе осъществено преди месеци. Припомняме, че главен съучастник в „ Аркус” беше убитият във „ 4 you” гард на Очите – Александър Алексиев. Сашо Японеца притежаваше 40% от охранителната компания. Сега неговият дял се разпределя сред бургаския общински консултант Бенчо Бенчев, който към този момент има 40% от „ Аркус” и Георги Дросев – с 20 %.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР