Бургаските майки ще могат да купуват ваучери за храна от

...
Бургаските майки ще могат да купуват ваучери за храна от
Коментари Харесай

Бургаските майки купуват ваучери за храна от Детска млечна кухня онлайн

Бургаските майки ще могат да купуват ваучери за храна от общинската Детска млечна кухня онлайн.

Новата електронна услуга – „ Виртуална кухня “, към този момент е изцяло подготвена и при започване на идната седмица в 10.00 часа ще бъде в деен режим на работа. Ваучери ще се декларират и закупуват всяка седмица в дните от понеделник до четвъртък за последваща седмица.

До момента 700 са родителите, които са получили своите регистрационни талони и ще могат от 23.01 до 26.01 да закупят с тях купони през електронната платформа:  или от страницата на Община Бургас на: за идната седмица 30.01 – 03.02.

Пак от 23.01, системата ще е отворена и за вписване на нови клиенти – родители, които занапред ще употребяват услугите на Детска млечна кухня, и след показване на нужните документи за записване админите на е-услугата ще задействат профилите им. Целта е до края на февруари целият развой с издаване на хартиени купони да бъде сменен с електронни ваучери.

Услугата „ Виртуална кухня “ е ориентирана към родители с деца от 10-месечна до 3-годишна възраст, които желаят да употребяват или към този момент са консуматори на Детска млечна кухня. Уеб приложението за електронна продажба на купони за детска храна ще разреши елементарно, бързо и в комфортно за родителите време и място да заявят и употребяват услугите, непосредствено от своя смарт телефон или компютър. Чрез нея те ще получават информации по декларираните и закупени ваучери и ще имат опция да проследят заплащанията си и изразходването на закупените ваучери.

Новата електронна услуга ще предложи на родителите опция, с изключение на за пазаруване на ваучери за храна по електронен път или на касите на „ Изипей “ /EasyPay/, само че и да имат достъп до потребна информация, обвързвана с работата на детската кухня и изхранването на децата. Всеки родител ще може да се запознае още с питателните стойности, алергените и менюто за всяка възраст на детето.

През последните години Детска кухня – Бургас уголемява от ден на ден своята услуга, като сега общият брой на раздавателните пунктове на територията на общината е 29, а родителите, които употребяват услугите й са над 1400 и не престават да се усилват.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР