Бургаската окръжна прокуратура извършва комплексна проверка след постъпил сигнал във

...
Бургаската окръжна прокуратура извършва комплексна проверка след постъпил сигнал във
Коментари Харесай

Официално: Погнаха граф Тумпалов заради замъка в Равадиново

Бургаската окръжна прокуратура прави сложна инспекция след постъпил сигнал във Върховна касационна прокуратура на обектите в "замъка " на Георги Тумпалов, прочут повече като граф Тумпалов. Информацията удостовери пред flagman.bg зам.-апелативният прокурор на Бургас Йовита Григорова.

„ При Окръжна прокуратура-Бургас е формирана инспекция от края на месец май тази година. Постъпил е сигнал във Върховната касационна прокуратура с изказване за осъществяване на престъпления при построяването и действието на туристически обекти в созополското село Равадиново. Наблюдаващият прокурор от Окръжна прокуратура в Бургас е разпоредил такава инспекция, която към сегашния миг не е завършила “, разяснява сбито Григорова.

Прокуратурата захапа замъка - кравеферма в Равадиново

Тя изясни, че инспекцията е за голям брой обекти на територията на така наречен палат в Равадиново.

Oсвен кичозния палат, на мястото към този момент е построен и цялостен комплекс за развлечение – аквапарк в същия известен в края на предишния век жанр „ мутробарок “. Държавното обвиняване ще ревизира и очевидното от доста време за посетителите на обектите на граф Тумпалов – неиздаването на фискални бонове и укриването на приходи.

„ Има и изказване за това, че не са издавани касови бележки, фискални бонове при посещаване на физически лица в замъка. Това също е предмет на инспекцията. Налице е сложна инспекция по случая, само че не можем да разясняваме повече, тъй като към момента не е завършила “, сподели Йовита Григорова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР