Burgas24.bg виж галерията С нова за Бургас паралелка, насочена към медицината,

...
Burgas24.bg виж галерията
С нова за Бургас паралелка, насочена към медицината,
Коментари Харесай

На добър час! Вижте емоцията от откриването на първия учебен ден в СУ Иван Вазов!

Burgas24.bg виж галерията С нова за Бургас паралелка, ориентирана към медицината, ще се запомни първият образователен ден на 2018-а година в СУ " Иван Вазов ". Специален посетител на тържеството на едно от най-старите школа в града бе зам.-кметът доктор Лорис Мануелян, предава кореспондент на Burgas24.bg.  

В духа на красивия християнски празник Вяра, Надежда и Любов, и това разкриване на образователната година мина с доста въодушевление, букети – кой от кой по-пъстър, балони и щастливи детски усмивки и на техните родители. Най-празнично бе може би на май-малките деца, поели по пътя на знанието – първокласниците.

Тази година за първи път в учебното заведение бе образувана професионална паралелка " Извършване на термални процедури в балнеологични и други възстановителни центрове " от направление " Рехабилитация и терапия ".

Учениците ще учат разширено британски език, биология и здравно обучение, както и химия и запазване на околната среда. Вторият непознат език е немският. Те единствени в област Бургас ще имат привилегията да учат долекарска помощ, лековит масаж, Организация и действие на СПА и уелнес-центрове, физикална терапия, ортопедия и травматология, латински език с здравна терминология.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР