Burgas24.bg виж галерията Гранддамата на френската музика Силви Вартан разочарова фенове

...
Burgas24.bg виж галерията
Гранддамата на френската музика Силви Вартан разочарова фенове
Коментари Харесай

Силви Вартан вечеря до късно с кмета на Варна, днес не уважи феновете си

Burgas24.bg виж галерията Гранддамата на френската музика Силви Вартан разочарова почитатели и публицисти, които през днешния ден чакаха часове за оповестената от уредниците среща с нея преди концерта, съобщи кореспондент на Varna24.bg

Стана ясно, че Вартан е пристигнала с над 10-минутно забавяне на летище Варна към 20.30 часа нощес и е била посрещната от кмета на Варна Иван Портних с голям букет от рози.

Варненец, който отишъл да посрещне певицата с двете си момченца Гюро и Берко, даде фотоси за Varna24.bg от посрещането и показа следното:

" Самата и тя се забави, тъй като имаше голямо количество багаж. Пристигна със брачна половинка си и тяхното кученце. След това до хотела бе отведена с финален модел " Мерцедес ". Много лъчезарна и харизматична, само че и беше изтощена от полета. "

След Силви Вартан и кмета са вечеряли в бутиков ресторант, който уредниците резервираха в загадка, само че стана ясно, че диалогът е бил прелестен, много завладяващ и траял до към среднощ.

Днес най-търпеливите посрещачи на Силви Вартан дочакаха единствено сътрудника й, Марко Вануци, който сервира извинения от нейно име и изясни съображенията на звездата да не пристигна на срещата. 

Той съобщи, че Силви е перфекционист и доста държи да е отпочинала и в цялостна кондиция за идния концерт. Дългите диалози с публицисти и фенове можело да изтощят звездата и тя да не е в цялостния си искра тази вечер за концерта си в Спортна зала. 

Стана ясно, че Силви пази мемоари от Варна от най-ранна детска възраст, като измежду тях е най-вече морето. Разбра се още, че примата не е претенциозна и няма специфични условия към храната и настаняването си. 

Припомняме, че довечера в 20 часа Силви Вартан ще се качи на сцената пред обичаната си аудитория в Двореца на културата и спорта и на 21 април 2018 година в София в зала 1 на НДК.

Турнето Forever Sylvie ще бъде най-грандиозното досега. Концертите ще продължат близо два часа и ще покажат иконата на френската музика такава, каквато сцената постоянно ще я помни – неотразима. Силви Вартан ще опише персоналната и откровена история на живота си пред българските почитатели, като извърши обичани, както френски, по този начин и български, песни. Произведенията са селектирани от всичките ѝ албуми до момента, а особено образно шоу ще добави вълнуващата музика на Вартан.

По всичко проличава, че след прочувствено разтърсващия старт на турнето в Париж, българската аудитория може да се готви за едно неповторимо преживяване, от тези, които бележат живота и остават в сърцето " Завинаги “.

Организаторите споделиха, че певицата е подготвила за концерта си в България и няколко песни на български език.

Какво още показа сътрудникът на Силви Вратан, Марко Вануци, вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР