Бургас. Възпитатели от Италия, Латвия, Финландия и Турция са в

...
Бургас. Възпитатели от Италия, Латвия, Финландия и Турция са в
Коментари Харесай

Бургас: Възпитатели от 5 държави обсъждат в града иновативното обучение в детските градини

Бургас. Възпитатели от Италия, Латвия, Финландия и Турция са в Бургас, с цел да обменят опит и обсъдят актуалните трендове в предучилищното образование. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Форумът се осъществя по план на тематика „ Европейското дете – нововъведения в образованието “, който се осъществя от Детска градина „ Звънче “, взаимно с сътрудници от Финландия.
Директорът на общинската дирекция „ Образование и демографски политики “ Веселина Таралова показа новаторските планове на Община Бургас за въвеждането на стратегиите за здравословно хранене и ранно чуждоезиково образование за 5 и 6-годишните деца.
Чуждестранните делегации дадоха висока оценка за въвеждането на двете стратегии и уговорките на Община Бургас да обезпечава пособия за децата и да реализира надзор при приготвянето на храната.
Възпитателите показаха още положителните си усещания от базата, в която се отглеждат и образоват децата на Бургас. Веселина Таралова акцентира, че всички бургаски детски градини са реновирани, разполагат с добра база и в тях са въведени ограничения за енергийна успеваемост.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР