Бургас. Според съдебния лекар, извършил аутопсията на 41-годишния мъж от

...
Бургас. Според съдебния лекар, извършил аутопсията на 41-годишния мъж от
Коментари Харесай

Причина за смъртта на 41-годишния мъж от Бургас е белодробна емболия

Бургас. Според правосъдния доктор, направил аутопсията на 41-годишния мъж от Бургас, за който по-рано стана ясно, че е открит мъртъв мъж пред дома си в ж.к. “Меден рудник ”, причина за гибелта е белодробна емболия. Това заяви Цветелина Рандева, представител на ОДМВР - Бургас, съобщи кореспондент на Радио " Фокус " - Бургас .

" Фокус " напомня: Случаят е от 16 януари т.г. към 19.20 ч. В Четвърто Районно ръководство – Бургас е получено известие за умрял мъж във вх. 3 на бл. 80 в к-с " Меден Рудник ". Установено е, че това е 41-годишен мъж, живеещ на втория етаж във входа, който към 18.00 ч. участвал на домово заседание, на което сред него и 45-годишния комшия от първия етаж зародил скандал. Двамата излезли на улицата, където се сборичкали. Техни съседи ги разтървали и 41 годишния мъж се качил в жилището си, където на отворена входна врата траял да вика и насочва обиди към съседите си.

След към 15 минути съседите чули майката на бургазлията да вика за помощ. При качването си видели мъжа да лежи по лице в коридора на жилището и главата му да е на прага на входната врата. Тялото е откарано за аутопсия в поделение " Съдебна медицина " при УМБАЛ - Бургас. Извършен е оглед, извършени са голям брой беседи, разпитани са очевидци и е обходен региона за определяне камери за видеонаблюдение. 45-годишният комшия на умрелия, с който същият влязал в спречкване и сборичкване на домовото заседание, е арестуван със заповед за задържане за период до 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР