Бургас. Около 20 кг марихуана и общо 270 саксии с

...
Бургас. Около 20 кг марихуана и общо 270 саксии с
Коментари Харесай

53-годишен мъж от село Ясна поляна в област Бургас е задържан, след като в дома му са открити 20 кг марихуана

Бургас. Около 20 кг марихуана и общо 270 саксии с част от стеблата на конопени растения са открити и конфискувани от чиновници на Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи – Приморско, които са направили инспекция в дома на 53-годишен престъпно проявен мъж, ситуиран на ул. " Извън регулация " в село Ясна поляна. Това оповестиха от ОДМВР - Бургас .

В мазето на къщата, пригодено и оборудвано за оранжерия за развъждане на марихуана, са открити и конфискувани 270 саксии с част от стеблата на конопени растения, мелачка съдържаща суха зелена тревна маса, 17 кварцови лампи с адаптори, вентилатори, течни торови препарати, електронна везна, пет сушилника съдържащи суха зелена тревна маса и два чувала със суха зелена тревна маса (общото тегло на откритата марихуана е към 20 кг).

Събраните по формираното досъдебно произвеждане материали са докладвани в Районна прокуратура – Бургас. 53-годишния мъж е притеглен като на обвинен и е арестуван за период до 72 часа до внасяне на искане до Районен съд – Бургас за налагане на непрекъсната мярка за неотклонение.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР