Бургас махна пейките в парковете, за да няма къде да

...
Бургас махна пейките в парковете, за да няма къде да
Коментари Харесай

Защо Димитър Николов махна пейките в Бургас

Бургас махна пейките в парковете, с цел да няма къде да сядат хората. Това е една от ограниченията против събирането на доста хора в градските градини. Кметът на Бургас Димитър Николов избра тази мярка, вместо да глобява хората. Той изясни, че колкото повече ограничения се вземат за ограничението на обществените контакти, толкоз по-предпазен ще е градът от болестта.

Лично обиколих парковете на Бургас, с цел да предизвестявам хората, които се събират всеобщо по пейките, да не го вършат. Отвръщаха ми със смях и даже с нецензурни думи, сподели с оскърбление кметът Николов по време на следващата акция по унищожаване на пейки от парковете в града – този път край скейтпарка в жк „ Изгрев ”, заяви „ Флагман ”.

От няколко дни вежливо молим хората да не се събират по улиците, изключително в парковете. Не се приема на съществено. Предпочитам обаче аз да съм отговорния, само че пък да предпазим съгражданите си от разпространяване на заболяването, сподели още Николов. И добави: „ По смисъла на признатия неотдавна Закон за изключителното състояние, за нарушаване на възбраната се планува и солидна санкция, а всяко ваше излизане и събиране на групи покачва доста риска от това да се болестите. ”.

Кметът сподели, че колкото повече ограничения се вземат за ограничението на обществените контакти, толкоз по-предпазен ще е градът от болестта. Николов подсигурява още, че откакто изключителното състояние бъде анулирано, пейките по парковете ще бъдат инсталирани на старите си места в рамките дневно.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР