Бургас. Коалиция Българските патриоти - ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ откри

...
Бургас. Коалиция Българските патриоти - ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ откри
Коментари Харесай

Коалиция „Българските патриоти - ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ откри предизборна шатра в ж.к. „Меден рудник“ в Бургас

Бургас. Коалиция „ Българските патриоти - Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ И НФСБ “ откри предизборна шатра в ж.к. „ Меден рудник “, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Бургас . Това е втората открита приемна на обединението в Бургас, като първата се намира директно до Часовника в центъра на града. При откриването на втората шатра участваха лидерът на листата във Втори Многомандатен изборен регион – Бургас Христиан Митев, претендентите за депутати Николай Стоянов, Валери Ангелов, Марияна Лефтерова, Денис Йовчев,както и общинският консултант от НФСБ Ивайло Вагенщайн.

Втората приемна ще бъде мобилна, като в първите няколко дни ще бъде ситуирана наоколо до блок 114, където жителите на най-големия жилищен комплекс ще имат опция да се срещнат с програмата, концепциите и претендентите за народни представители от патриотичната коалиция.

„ Неслучайно избрахме първата седмица мобилната шатра да бъде ситуирана в „ Меден рудник “ - това е комплексът, който е прочут с бързо разрастващото се младо население. Българските патриоти имат стратегия, точно в която са заложени политики в поддръжка на българското семейство. Ние предлагаме опазване на въведеното от нас в 44-то Народно заседание за тази година фамилно подоходно облагане, а също по този начин считаме, че то би трябвало да бъде увеличено. Ще се борим също по този начин за увеличение средствата за втората година на майчинството, които все още са 380 лв. – много надалеч от размера на минималната работна заплата и надлежно са извънредно незадоволително. Третият акцент е обвързван с битката, която започнахме в 44-я парламент – за безвъзмездни детски ясли и градини. Смятам, че страната има задоволително запас да подкрепи фамилиите посредством тази мярка. Още повече, че една огромна част от българските общини сами вкарват сходни ограничения, точно за справяне с демографската рецесия и за поощряване на раждаемостта “, съобщи Христиан Митев.

Освен запознаване с програмата и претендентите на коалиция „ Българските патриоти - Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ И НФСБ “, в мобилната предизборна шатра за жителите се дава и опцията да се включат в петицията, целяща прекратяването на „ Движението за права и свободи “ като политическа партия.
В допълнение вторият в листата с кандидат-депутати Николай Стоянов уточни, че обичайно в ж.к. „ Меден рудник “ патриотичният избор е висок. Той изрази увереността си, че обединението още веднъж ще получи мощна поддръжка от жителите на комплекса.

„ Нашата компания ще бъде без компромати и обвинявания, ще приказваме за политики, както и за потребни за България решения. Каним всички на шатрата, с цел да се срещнат с предизборната ни стратегия “, добави Николай Стоянов.

Мария ПОПЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР