Бургас. Двама нови младши съдии положиха клетва в Окръжен съд

...
Бургас. Двама нови младши съдии положиха клетва в Окръжен съд
Коментари Харесай

Окръжен съд – Бургас е с двама нови младши съдии

Бургас. Двама нови младши съдии поставиха клетва в Окръжен съд – Бургас на гала в наличието на магистратите от правосъдната институция. Това оповестиха от Окръжен съд - Бургас . Председателят на съда, арбитър Росица Темелкова, приветства младшите съдии и изрази насладата си от обновлението на екипа с стимулирани адвокати, които са виновни за своето развиване и израстване на правосъдната институция.

Кристиян Попов е роден в град Стара Загора. Учил в Търговска гимназия „ Княз Симеон Търновски “ в родния си град. Магистър по „ Право “, приключил Юридическия факултет на УНСС през 2019 година До полагането през днешния ден на клетва в Окръжен съд – Бургас е натрупал къс стаж с работата си като юрист. Подобрил е практическите си умения посредством присъединяване си в стаж на Софийски областен съд, по партньорска стратегия на УНСС и съда и стажантска стратегия „ Фулбрайт “ в СРС.

Димитър Стоянов е родом от град Бургас. Учил в Английска езикова гимназия „ Гео Милев “ в град Бургас. Магистър по „ Право “, приключил Юридическия факултет на Софийски университет „ Св. Климент Охридски “ през 2019 година Усвоявал е на практика познания в региона на правото досега с работата си като адвокатски помощник и юрист.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР