Бургас. Броени дни след дебюта на този спорт на олимпийски

...
Бургас. Броени дни след дебюта на този спорт на олимпийски
Коментари Харесай

В Бургас отново ще се проведе международното състезание по скейтбординг „Burgas Skate Open“

Бургас. Броени дни след дебюта на този спорт на олимпийски игри, Бургас още веднъж ще е хазаин на единственото интернационално съревнование по скейтбординг в България. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . То ще се организира в дните от 13 до 15 август.

В идното седмо издание на „ Burgas Skate Open “ ще се включат майстори на дъската от България, Румъния, Сърбия, Гърция, Аржентина, Чехия, Колумбия и Израел. Организатори на събитието са съдружие „ Скейт Клуб Сливен “, Община Бургас и Amnesia Skate Shop, с партньорството на Red Bull.

На 13 август ще се организира предварителната част на шампионата. Между 15.00 и 20.00 часа на площад „ Тройката “ скейтърите ще излязат за демонстрационно шоу. Много музика и атрактивни трикове ще спрат дъха на публиката, вдигайки адреналина за главната атракция през уикенда.

Съботата и неделята са непокътнати за същинското съревнование, което ще се организира в най-хубавия скейт парк у нас – „ Изгрев “ - Бургас. В конкуренцията за призовите места ще премерят сили най-вече скейтбордисти от България, както и няколко задгранични посетители. Осигурен е награден фонд, който да подтиква участниците да дадат най-хубавото от себе си. Състезателната част ще стартира в ранния следобяд и ще завършва до 20.00 часа. За настроението на участници и аудитория ще се грижи диджей.

Тазгодишното издание на „ Burgas Skate Open “ още веднъж ще има съпътстващи културни събития. На 13 август, от 20.00 часа, ще бъде открита фотографска галерия с най-атрактивни снимки на скейтъри в градска среда, а в последния ден – 15 август – младежкото интернационално събитие ще приключи с прожекция на скейт филм, клипове и атрактивни къси видеа. Киновечерта ще започва в 21:30 часа.

Допълнителна информация за събитието ще откриете в неговата фейсбук страница -
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР