Бургас. 37-годишен криминално проявен и осъждан помориец е задържан от

...
Бургас. 37-годишен криминално проявен и осъждан помориец е задържан от
Коментари Харесай

37-годишен криминално проявен и осъждан мъж от Поморие е задържан за открити в дома му наркотици

Бургас. 37-годишен престъпно проявен и осъждан помориец е арестуван от чиновници на отдел „ Криминална полиция ” при ОДМВР - Бургас и Районно ръководство – Поморие, след осъществено претършуване на дома му, ситуиран на ул. „ Солна “. Това оповестиха от ОДМВР - Бургас .

Намерени и конфискувани са: близо 500 грама суха зелена тревна маса (марихуана), към 800 розови таблетки с формата на сърце (екстази), зеленикаво прахообразно вещество (екстази), бучки с неправилна форма от бяло, твърдо, ронливо вещество с остра миризма (амфетамин), електронна везна и парична сума в размер на 14 910 лв..

По случая под директното управление и наблюдаване на Бургаска окръжна прокуратура е формирано досъдебно произвеждане, като са осъществени голям брой процесуално-следствени дейности, измежду които: разпити пред арбитър, назначение на разнообразни експертизи и други

Помориецът е притеглен в качеството на обвинен за осъществено закононарушение по член 354 А, алинея 1 от Наказателен кодекс, като е арестуван за период до 72 часа.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР