Bulgaria Air и Air Italy вече предлагат нови съвместни полети

...
Bulgaria Air и Air Italy вече предлагат нови съвместни полети
Коментари Харесай

Bulgaria Air пуска нови полети в партньорство с Air Italy

Bulgaria Air и Air Italy към този момент оферират нови взаимни полети до едни от най-екзотичните дестинации в света. Благодарение на новото партньорство сред двете самолетни компании, пасажерите на Bulgaria Air ще могат да пътуват до Малдивите, Занзибар, Момбаса и канарския остров Тенерифе.

Полетите ще се извършват с прехвърляне в Милано от 27 октомври 2019 година, заяви самолетната компания. За Малдивските острови, кацането ще бъде в столицата Мале, а цените за двупосочен билет стартират от 568 евро. Bulgaria Air и Air Italy ще оферират полет до една от най-търсените екзотични дестинации - остров Занзибар, прочут с превъзходните си бели плажове, тюркоазени води, сочни тропически плодове и гостоприемството на локалните с билети, започващи от 721 евро.

Друга нова дестинация, която към този момент е по-достъпна с партньорството, е Момбаса в Кения. Това е вторият максимален град в източноафриканската страна и цените на двупосочните билети за него стартират от 718 евро. На атрактивни цени са и полетите до един от най-известните вулканични острови на Канарите, Тенерифе, на цена от 331 евро за двупосочен билет, с прехвърляне в Милано.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР