Буквално освирепял служител на “Софийска вода нападна телевизионната водеща и

...
Буквално освирепял служител на “Софийска вода нападна телевизионната водеща и
Коментари Харесай

Служители на Софийска вода освирепяха

Буквално освирепял чиновник на “Софийска вода ” атакува телевизионната водеща и правист Нина Хамилтън, сподели видео репортаж на Новините на Евроком тв.

Случката се разигра наоколо до кметството на регион Оборище пред очите на десетки очевидци. Според един от тях Нина е дала сигнал за ляв завой, а камион на “Софийска вода ” и лишава опцията да завие, с което да им направи място да минат, за сметка на това камионът потегля принудително да я изтласква обратно с колата й.

При което водещата стопира, слиза от колата и търси сметка от лидера, за какво е решил, че откакто е огромен и се движи в насрещното, може да я смачка.

“Извадих телефона, с цел да снима това безчинство на чиновниците на “Софийска вода ”, нещо хората в последно време забравихме, че имаме права и приехме, че всеки може да ни бие и тъпче, когато сме по-слаби и беззащитни. Легитимирах се с журналистическа карта, с цел да удостоверя, че имам право да ги фотографирам, щом работят към държавна компания. В този миг водачът полудя, стартира да ме псува и да ме заплашва, че ще ме удуши. Скочи против мен стартира да ме удря по главата и хвърли камък по мен, след което извади химичен препарат и ме напръска в очите, в случай че не се бяха появили две възрастни дами от столична ревизия да ме спасят, можеше да ме убие и в този момент некрологът ми да стои до този на Милен ”, описа водещата.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР