Буенос Айрес. Министърът на туризма Николина Ангелкова проведе работна среща

...
Буенос Айрес. Министърът на туризма Николина Ангелкова проведе работна среща
Коментари Харесай

Министър Николина Ангелкова проведе работна среща с министъра на туризма на Аржентина Густаво Сантос

Буенос Айрес. Министърът на туризма Николина Ангелкова организира работна среща с министъра на туризма на Аржентина Густаво Сантос. Двамата разговаряха в границите на срещата на министрите на туризма от Г20, която се организира в Буенос Айрес. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на туризма .
Министър Ангелкова насочи покана към Густаво Сантос за присъединяване в 2-рото издание на „ Международния конгрес на международните цивилизации и античните направления “ (International Congress on World Civilizations and Ancient Routes), което ще се организира в средата на ноември в София. Събитието се провежда взаимно от Министерството на туризма и Световната организация по туризъм. За модератор е поканен звездата на CNN Ричард Куест.
Българското Министерство на туризма работи интензивно по основаването на по този начин наречения „ Балкански маршрут “, които бе препоръчан по време на срещата на високо равнище на министрите на туризма на държавите-членки на Европейски Съюз „ Туризъм и стопански напредък “, проведен в границите на Българското председателство на съвета на Европейски Съюз, сподели министър Ангелкова. Съвместните направления със страни като Сърбия, Гърция и Хърватия имат за цел да притеглят туристи от далечни целеви пазари като Китай, Япония и някои страни от Латинска Америка като Аржентина.
Министър Ангелкова и министър Сантос разискаха опцията за показване на български туристически артикул пред водещи туроператори в Аржентина.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР