БТВ Страхотно настроение, забавни участници и много весели номера ще владеят

...
БТВ
Страхотно настроение, забавни участници и много весели номера ще владеят
Коментари Харесай

За първи път в историята на България търси талант идва ред на зеления бутон

 БТВ Страхотно въодушевление, занимателни участници и доста радостни номера ще владеят сцената на “България търси гений " тази неделя от 20:00 ч. по bTV.

“Щастлив съм, че работя в това шоу " ще възкликне водещият Александър Кадиев след едно от най-емоционалните осъществявания в епизода. Нежен, съвсем балетен театър, само че на колело, ще опише точно и с усет, вълнуващата, персонална история на участник в шоуто, а всички в залата ще затаят мирис, допрени от вълшебното показване.

Тежката орис, непредвидените обратите, контузиите за превъзмогване и силата на волята довеждат на сцената въпросния гений, който с помощта на колелото - съумява да откри салдото в живота си.

Един от най-младите ездачи, стъпвали в миналото на сцената на “България търси гений ", ще впечатли взискателното жури с рисково осъществяване на джигитовка, а след отправените му похвали мъчно ще удържи сълзите си от наслада. Страхотни гимнастици ще показват точно ефектния си номер, а симпатяги по долни дрехи ще разсмеят журито с радостното си показване и непредвиден край.

Освен че в шоуто идва ред на третия Златен бутон, за първи път в историята му ще бъде натиснат и напълно същински Зелен бутон. Той ще се окаже част от добре фиктивен и изпълнен със ужасно въодушевление номер, а натискането му ще означи един от най-веселите и занимателни епизоди до момента.

За положителното въодушевление ще се погрижи и чудноват майстор-музикант, който ще изуми освен с невероятния си инструмент, а и с изключителния си гений да свири на него. Това мощно ще учуди Ицо Хазарта, който напълно на място ще разяснява, че “обикновено у нас съседите “свирят " на него в събота и неделя ". С следващ опит да впечатли журито, което е виждало какво ли не, един от кандидатите в неделя вечер ще успее напряко да го “втрещи "! С това ще си заслужи и “специално изпращане " от сцената от Ицо Хазарта, който ще се раздели с него в рими: “Аз съм ти огромен почитател – прелестен ден! ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР