БТВ Бетонни парчета редовно падат пред блок на булевард Александър Стамболийски“

...
БТВ
Бетонни парчета редовно падат пред блок на булевард Александър Стамболийски“
Коментари Харесай

Бетонни парчета ежедневно падат пред жилищен блок

 БТВ Бетонни части постоянно падат пред блок на бул. " Александър Стамболийски “ в Пловдив. По знамение последният път бетонните парченца не са се стоварили върху майки с деца. Подаден е сигнал на телефон 112, само че не е последвала реакция, написа " БТВ ". 

Подобни падащи парчета преди време са счупили прозорец на паркиран автомобил. Според притежателя повредата му коствала 300 лв..

Медията алармира кметството в регион " Южен “. На място е осъществен оглед. Според локалната власт притежателите във входа трябва  да съберат пари, с цел да ремонтират и обезопасят фасадата.

" Това е обстановка, при която етажната благосъстоятелност би трябвало да си вземе независимо решение. За санкция можем да ги предизвестяваме, можем да ги задължим. Можем да си пишем писма. Въпросът е да има резултат, тъй като съгласно мен налагането на санкции може не е решение на казуса. Защото в множеството случаи може да се заплати санкцията и да няма резултат. По-скоро тук би трябвало да се подхващат дейности това нещо да спре да се разрушава “, съобщи Костадин Язов, кмет на регион " Южен “.

Жалбоподателите оспорват. Те настояват, че рисковите бетонни парчета падат единствено от терасата на 6-ия етаж. Апартаментът се населява от стара жена, която не пожела да застане пред камера.

От локалната власт дадоха отговор, че квадратурата на терасите на блока е отвън тази на жилищата. Външните елементи, в това число балкон, са общи и би трябвало да бъдат ремонтирани общо.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР